Beggars Archive megjelenések

"Ahol a jelen a holnap tegnapja" - vallja a Beggars Archive, nevüket a múlt héten vettük szánkra, nevezetesen a Bauhaus Box Set megjelenése kapcsán. Érdemes azonban szót ejteni további kiadványaikról is. Sorozatban gondolkodva további két előadó gyűjteményes anyagáról beszélhetünk, ami mindenképpen oldalunk profiljába vág, ne adj' Isten a közelgő ünnepek kapcsán akár kellemes hangulatkeltő háttérként is szolgálhat.

A Fields of the Nephilim esetében a három stúdióalbum: Dawnrazor (1987), The Nephilim (1988), Eliziuim (1990) néhány bónusz szerzeménnyel tuningolva, valamint az 1991-es Earth Inferno koncertalbum mellett egy 13 nótát magába fogalaló CD foglal helyet, amin remixek és single-k hallhatóak. Ez egy klasszik Nephilim gyűjtemény tehát, a rajongóknak külön-külön mindezek nyilván ott sorakoznak már a polcon, a feltörekvő generációnak azonban ez egy jó lehetőség egyben birtokba venni, amit a bandától érdemes hallgatni - lehet akár ez egy kritika is Carl McCoy későbbi dolgait illetően.

A másik 5 korongos gyűjtemény az Aston fivérek által 1980-ban megálmodott Gene Loves Jezebel munkásságát öleli fel, a goth gyökerek feltérképezése során megkerülhetetlen együttesről van szó. Olyan dalok tették őket népszerűvé, mint a "Shaving My Neck", "Desire" vagy a "Motion of Love". A kollekció lényegesen több fűszerezést kapott, mintegy 42 (!) bónusz nóta sorakozik az 5 stúdióalbum - Promise (1983), Immigrant (1985′), Discover (1986′), The House of Dolls (1988), Kiss of Life (1990) - végeire elosztva. Ugyan nem újrakevert változatokról van szó, de a szóban forgó zenekar esetében talán így is van rendjén, az időutazás garantált ebben a formában.

A Bauhaus, Fields of the Nephilim, Gene Loves Jezebel gyűjteményes CD Box-ok novemberben jelentek meg, az alábbi linken rendelhető.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK:
Beggars Archive

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 12. 11. - 06:35 | © szerzőség: Gelka