Wave-Gotik-Treffen 2021

Helyszín: 
Lipcse - Wave-Gotik-treffen(AGRA Camping és a város)
Időpont: 
2021. május 21., 17:45 to 2021. május 24., 17:45
Fellépők: 
Wave-Gotik-Treffen 2021

Mint minden Pünkösdkor, idén is elstartolt volna kedvenc fesztiválunk Lipcsében. Nem így lett, de  a szervezők már most elkezdték csepegtetni a jövő évi fellépők sorát. A Wave-Gotik találkozó jó alkalom arra, hogy a dark-wave, gothic, elctro-industrial, és számos rétegműfaj szerelmese megtalálja a magának valót. Szemezgetni általában csaknem kétszáz előadó közül lehet. A koncertek 15-20 helyszínen folynak négy napon át, közben filmvetítések, kiállítások és előadások színesítik a választékot. Szubjektív ajánlómat folyamatosan bővítem, ahogyan érkeznek a nevek.

A folyamatosan adagolt friss információk a fesztivál hivatalos oldalán!

Death In Rome (AQ):  Van új a Nap alatt. Rómában befejezni nemes halál, a hangzatos Death In Rome egy csinos kikacsintás Douglas P. neofolk alapvetése felé - az elnevezés pedig egy olyan duót takar, ami pop dalokat dolgoz fel a stílus eszközeivel. ( tovább...)

Der Blaue Reiter (E): A zenekar 2006-ban került a figyelem középpontjába, amikor a Narsillion nevű neoclassical-ethereal zenekar tagjai által alkotott új csapat megjelenetette a "Le Paradise Funébre, L'envers Du Tristesse" című anyagukat, amely remekül ötvözte a mély dark ambient és a neoclassical zenét a komor és monoton harci dobok ritmusával. ( tovább...)

Einstürzende Neubauten : Mint azt a berlini legenda saját honlapján közzétette, fennállásának 40. évfordulóját új albummal és turnéval ünnepelik majd meg. A The Year Of The Rat címmel megjelenő korong  a 2020-as szimbolikus állatot jelöli a kínai állatövben. Blixa csoportja fellép majd saját otthonában Németországban ( tovább...)

Bejelentett fellépők:

EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN (D) , CULK (A) , FUTURE LIED TO US (D) , LIZETTE LIZETTE (S) , MESSER (D) , BASSZILLA (F/D), COMBICHRIST (N/USA) , LETZTE INSTANZ (D) , METALLSPÜRHUNDE (CH) , PATTY GURDY'S CIRCLE (D) , JIHAD (USA) , CLAN OF XYMOX (NL), THE NAMES (B) , PETER BJÄRGÖ (S) , DIODATI (D) , DER BLAUE REITER (E) , HORSKH (F) , DEATH IN ROME (AQ)