Autumn Twilight | Új dal

A zenekar frotembere, Kiss Peti küldte a hírt megosztásra, új hírekkel az Autumn Twilighttól.

Tíz év óta először új dallal és szöveges videóval jelentkezik a dark/gothic/doom metalos Autumn Twilight! A 2010-es “Sequel” lemez utódja “Valid” címmel a decemberi HammerWorld magazin mellékleteként fog megjelenni, a most debütáló “Cyclic” is ezen lesz hallható. A borító a rengeteg neves nemzetközi csapat (Sabaton, Crematory, Hammerfall, stb) grafikáit és készítő Sallai Péter (Mortpaintgraphics) munkája, a keverés/mastering pedig Mazán Attila (Tengerszem) kezei alatt történt a Csend Stúdióban.

"Eredetileg 2020-ban, a zenekar huszadik születésnapi jubileuma alkalmából szerettünk volna egy antológiát készíteni, de a Covid miatt csúszott egy évet a projekt. A Cyclic az első karantén idején született, érdekessége, hogy nem próbáltuk, játszottuk össze, így mi is a stúdióban hallhattuk először, egyben a dalt. Most Gerő András Péter és a Kill Monday Management készített egy lyric videót." - mesélte Kiss Péter énekes/gitáros.

Az elmúlt évtizedben mindössze évi egy-két fesztivál fellépésen lehetett őket elcsípni, október 29-én, pénteken viszont élőben is látható-hallható lesz a zenekar a Barba Negrában, az év első és utolsó koncertjét adó Nevergreen, a fennállását jubiláló Dying Wish, és a szintén lemezmegjelenés előtt álló Tengerszem társaságában. (forrás)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 10. 26. - 17:20 | © szerzőség: Gothic.hu