Nordvargr - a Pyrrhula bakeliten!

Büszkén jelenti be a Nordvargr remekművének különleges bakelit kiadását (MZ.412) a Cold Spring. A "Pyrrhula", az egyik legkeresettebb albumuk, amely eredetileg CD-n jelent meg a  kiadónál 2008-ban. Ezt a 2021-es kiadást az eredeti master-anyagból restaurálták, és tovább finomították vinyl formátumra.

A részben egy régi svéd népmesén alapuló Pyrrhula ("végzet ura") egy koromfekete utazás a teljes sötétségbe. Ez egy mese a baljóslatú végzetről... az eljövendő sötét idők előjele... a föld színének romlásáról. Ez a nyolc black ambient szerzemény kizárólag a Cold Spring számára került elő a Villa Bohult mélységéből, és maga Lord Nordvargr rosszindulatú vokáljait tartalmazza!

"Óvakodjatok a fény kis teremtményeitől, csak nyomorúságot és halált hoznak a megvilágosodottakra. Mert vérrel festik a mellüket és lekaszálják a meg nem született angyalaitokat".

Limitált 500 példányban, halvány borostyánszínű bakelitlemezen.

"Ha a 'Pyrrhula' színes lenne, akkor szénfekete lenne... Ez egy olyan album, ami olyan, mintha kiszívná a levegőt a szobából. Arra késztet, hogy megállj és figyelj rá, de ami a legfontosabb, hogy még mindig ugyanolyan epikusan és pusztítóan szól, mint 13 évvel ezelőtt." (Cold Spring hírlevél)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 07. 15. - 12:58 | © szerzőség: Neofolk.hu