Sieben (UK) - Matt Howden

Mind a koncertek felejthetetlen hangulata és szépsége, mind a letehetetlen lemezeik végett is Matt Howden, a Sieben énekes-hegedűvirtuóza a legkedveltebb előadóink egyike. A Memento Mori mérföldkőnek és beteljesült álomnak tekinti, hogy szeptember elsején egy páratlan helyszínen vendégül láthatja a brit fiatalembert.

Az esemény a közösségi hálón - csatlakozz, kérünk terjeszd!

Dalai a sheffieldi szürke ég boltozata alól, a mocsaras környék nélkülöző munkásosztályának világából a kinyíló mennybolt simogató napkerekéig érnek. De Matt nemcsak borongósan gyönyörködtető kompozíciói miatt vált Európa-szerte ünnepelt előadóvá, az underground és klasszikus zenei fesztiválok visszatérő vendégévé. Hegedűjét üti, csiklandozza "reszeli" - kezei alatt a hangszer önálló életre kel - improvizált és komponált hangrétegeket fésül egyidejű csodálatos hangkölteménnyé. A hegedű a kezében vonós, pengetős és ütőhangszer is egyben. Matt Howden az a tipikus előadó, akinek dalait nem elég felvételeken meghallgatni, művészete igazán koncerteken, "elevenjében" teljesíti be küldetését.

Matt Howden zenei producer, egyetemi tanár, a Sieben mellett több zenei formáció oszlopos tagja (Job Karma/7JK, The Mighty Sieben, HaWthorn) Vendégzenész olyan nemzetközi hírű produkciókban, mint a Sol Invictus, Ordo Equilibrio, Spiritual Front, In Gowan Ring...
"Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, vesződség." Valóban. Ezzel a Sieben minden egyes koncertjén szembesülni lehet. Matt Howden immár két évtized és 13 stúdióalbum élményanyagát hozza el Budapestre, ahol a csodálatos Nádor teremben ad koncertet.

A Nádor Terem Budapest egyik legszebb szecessziós terme. Páratlan akusztikájával 1995 óta több mint 400 hangverseny helyszíne volt. A Vakok Általános Iskolájában található, amely épület több mint 100 éves. Itt található Magyarország legnagyobb ólmozott, festett összefüggő üvegablak-együttese.
A látogatókat kérjük, hogy a rendezvény-helyszín szabályzata miatt, a teremben az alkohol fogyasztását mellőzzék.

Jegyár: 2900 Ft elővételi | 3500 Ft helyszíni | 4500 Ft támogatói
Az elővételi jegyhez a siebenkoncert@freemail.hu PayPAl címen, banki átutalással, esetleg budapesti személyes átvétellel lehet hozzájutni. A támogatói jegy egy fekete Memento Mori pólót tartalmaz.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2017. 07. 26. - 13:10 | © szerzőség: Gelka