Halál Kávéház online

A Halál Kávéház Budapest csoport rendszeres havi eseménysorozatának októberi (21-e) programja. A halállal, az élet végességével kapcsolatos kérdések nyilvános, közösségi megvitatása, amelyhez bárki csatlakozhat. Az esemény zoomon lesz, amelynek linkje itt található. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

„…A Halál Kávéházzal kapcsolatos leggyakoribb félreértés, hogy oda olyan emberek járnak, akiket különös, akár bizarr vagy beteges vonzódás fűz a halálhoz. Sokan attól tartanak, hogy róluk is valami ilyesmi derülne ki, ha ellátogatnának egy Halál Kávéházba...Pedig éppen fordítva áll a helyzet: a Halál Kávéház leginkább azok számára szerveződik, akik amúgy talán nem is gondolkodnának vagy beszélgetnének ezekről a témákról.
…A mi célunk, a Halál Kávéház küldetése, hogy minél több oldalról megközelítve, megismerve embertársaink nézőpontját, és ahhoz kapcsolódva, továbbfűzve egymás gondolatmenetét, hatva egymásra járjunk körbe egy-egy témát, ami foglalkoztatja a hétköznapi embert a halállal, végességgel és így az élet értelmével kapcsolatban….”

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 09. 27. - 18:36 | © szerzőség: Gothic.hu