Ministry - Vége?

A napokban nyilatkozta egy videóinterjúban Al Jourgensen, hogy a szeptember 10-én megjelenő 13. soralbuma, a "Ministry: the Lost Gospels" lesz az utolsó, amit kiadni tervez a 13th Planet Records. Az ok egészségi állapota, ami az elmúlt évben erősen megromlott. "A múlt nyáron már 13 fekélyem volt, mindenhol véreztem - amikor kijöttem a kórházból felhívtam Michael Scaccia-t (nemrég elhunyt gitáros) aki kiosztott, hogy az elmúlt 25 év inkább a T-Shirt bizniszben telt el, mint lemezkiadással, valahogy ezzel kezdődött, ösztönzött, bár én nagyon ellene voltam, de most már érte is csináltam."

Az 55 éves "Alien" mindezt persze cigarettával és sörrel a kezében nyilatkozta, jelezve, hogy továbbra is következetesen halad a rákenrol önmegsemmesítés harci ösvényén, harci bárdját mindenkibe beleállítva.
Visszautasítja az industrial-godfather címkét, hiszen a "ZZ Top is használ szekvencerek és vokódereket, én blues-t csinálaok, ember."
Végül is nincsen ezzel semmi baj, én imádom az olyan blues nótákat, mint a "New World Order" vagy a "The Land of Rape and Honey", Takács Tamásra is sokkal sűrűbben járnék, ha olyan kiváló lemezeket lehetne hallgatni tőlük, mint a Psalm 69.
A Ministry fellépéseit mindig botrány és atrocitások tarkítják, ettől függetlenül öröm volna, ha turnéjukon ismét útba ejtenék Magyarországot, már ha egyáltalán útnak indulnak Scaccia nélkül... Mindez a jövő zenéje még, valamint a várakozásé, a másfél hónap múlva megjelenő új lemezig.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 08. 08. - 08:30 | © szerzőség: Gelka