Fields of the Nephilim 2018

2018: Az év eleje mindenképpen az ünneplésről szól, ugyanis a Sherriff Január 18-án betölti az ötvenötödik életévét. Talán ennek is köszönhető, hogy ez az esztendő igen csak bővelkedik az élő fellépések számát tekintve, eltérően az előző év mondhatni csekély megnyilvánulásaitól.  
Március 30-án a Spanyolországban, Madrid városában kezdik az évet a Salsa Mon Live színpadán, majd másnap már Portugáliában játszanak a Hard Club Porto falai között. Május 18-án a németországi Oberhausen városában megrendezésre kerülő III. NEW WAVES DAY fesztivál vendégei, ahol olyan csapatok társaságában zenélnek, mint a The Damned, Chameleons Fox, The Young Gods, vagy a Clan Of Xymox.
Ezután egy négy hónapos pihenő következik. Október 12-e a következő dátum, amikor is ismételten Germániába látogatnak, egészen pontosan a Hameln városában megrendezendő  AUTUMN MOON FESTIVAL  első estéjén tolnak egy bulit, olyan fellépők mellett, mint a Last Days Of Jesus, The Arch, Then Comes Silence, vagy a Mila Mar.
Másnap Coesfeldbe utaznak, ahol a Fabrik színpadán adnak egy felejthetetlen előadást. Október vége az angol rajongók számára hoz felüdülést, ugyanis négy helyszínen látható és hallható a banda. 27-én a TOMORROW'S GHOST FESTIVAL szereplői, 29-én Manchesterben az O2 Ritz közönsége előtt játszanak, 31-én a Londoni Sheperd Bush Empire publikumát kápráztatják el, november elseje pedig az utolsó koncert,  Birminghamben az O2 Institute-ben zárják az idei évet.
 

A teljes biográfia és diszkográfia itt olvasható.

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2019. 02. 07. - 06:06 | © szerzőség: Papi