Fields of the Nephilim 2019

2019: Ez az év lengyelországi fellépéssel kezdődik április 5-én, a Wroclaw városában található Centrum Koncretowe A2 csarnokát rázzák meg egy nagy bulival. A következő élő show sorozat, amely június végén kerül megrendezésre Angliában, amely a tavaly októberi mini turné folytatása is lehetne egyben. 27-én Glasgowban a Barrowland pódiumán játszanak,majd következik 28-án Leeds városa, ahol a Stylus falai között döngetnek, majd 29-én Nottinghamben a Rock City közönségét varázsolják el, végül 30-án Newcastleben az O2 Academy deszkáin csapnak egy nagy bulit.

Idén nyáron még három koncertet ad a banda.  Az első augusztus 10-én a hollandiai Helmond városában található De Cacaofbriek színpadán játszanak, aztán másnap már a németországi M' ERA LUNA fesztiválon tolnak egy bulit, végül 17-én szintén egy német buli következik a Stadthalle Fürth városában első alkalommal megrendezésre kerülő DARK ASCENSION fesztiválon, adnak egy hatalmas koncertet, ahol mind összesen még két csapat a La Scaltra és a Mercyful Nuns a meghívottak.

Ez az év október 26-án zárul koncerteket illetően a spanyol fővárosban Madridban lebonyolított DARK MAD fesztivál vendégei olyan együttesek társaságában mint a Kirlian Kamera, Apoptygma Berzerk, vagy a Cassandra Complex.


 

A teljes biográfia és diszkográfia itt olvasható.

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 01. 19. - 06:06 | © szerzőség: Papi