Török dúlás és ingyen jegy a láthatáron!

A Lilian Goth szeptember 20-án a török SHE PAST AWAY-t látja vendégül. Itt van a legismertebb számuk, a Kasvetli Kutlama (Gloomy Celebration); hallgassátok meg, rögtön érzeni fogjátok, miért kellett szurok az egri várba. Műfajtól függetlenül egyetemes hangulat és lendület. Hiánypótló és rozsdamentes.

A zenekar 2006-ban alakult, 2012-ben jelentette meg az első albumát, és az elmúlt 2 évben olyan népszerűségre tett szert, ami több mint figyelemreméltó. Török nyelvű szövegeik, a kiemelt, intenzív basszus, a ridegnek ható elektronikus hangzás, a mély tónusok, és ezek kontrasztja sajátos harmóniában ötvöződik.

Ha nem szívesen költenél a belépőre, oszd meg e képet a Facebookon "Megosztás" gombbal, nyomj egy like-ot ide: Lilian Goth Art Prod., és írd a kép alá, hogy megosztva! A megosztás láthatóságát állítsd nyilvánosra, hogy mi is láthassuk. Köszönjük! Azok is beszállhatnak, akik korábban már megosztották a képet.

A Lilian Goth az év egyik legemlékezetesebb rendezvényére készül, kihagyása mérget, búskomorságot és megbánást vonhat maga után. 

Esemény: https://www.facebook.com/events/288283591329678

Lilian Goth Art Prod.: https://www.facebook.com/lilian.goth.art.prod

 

 

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 09. 13. - 04:49 | © szerzőség: Gelka