Laibach - Trbovlje

A legújabb Covid 19 szabályozásnak köszönhetően meg kellett változtatnunk a terveket és a dátumot is, amely most október 23. - nyilatkozza a Laibach.

Delavski dom Trbovlje egy látványos kulturális központ számos nagy rendezvényt tartottak itt. 1980-ban a Laibachnak megtiltották, hogy  eseményt tartson ezen a kulturális helyen; ezért most fogjuk megtenni – 40 évvel később. Sajnos, mivel a Covid korlátozások korlátoznak, csak mintegy 100 néző lehet fizikailag jelen  Csak 100 ember lesz képes nézni Laibachot és a többi előadóművészt in vivo - és nem tehetünk semmit. A jegyeknek ezért az ára (100 EUR) – a szervezőnek legalább a gyártási költségek egy részét fedeznie kell. Ha a szerencsés 100-ak egyike akarsz lenni, itt kell jegyet rendelned: jegyrendelés.

Aki nem tud részt venni, három opciót kínál a zenekar online közvetítés megtekintésére, azonban ezt csak kellő érdeklődés esetében teszik lehetővé. Lehet a koncertet, a teljes hét órás eseményt és egy full packot "rendelni" amiben kiegészítőkkel kedveskednek a művészek. A teljes program és a lehetőségek itt tekinthetőek át.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 09. 29. - 08:23 | © szerzőség: Neofolk.hu