The Mission | The Brightest Light

A The Mission örömmel jelenti be a küszöbön álló új albumának megjelenését. Az album címe: "The Brightest Light", producere az a David M. Allen akinek a nevéhez The Cure, Depeche Mode, a Human League megjelenései is kapcsolódnak.

Az idén rögzített album 1989 óta az első, amin ismét együtt dolgozott Wayne Hussey, Simon Hinkler és Craig Adams. Az SPV gondozásában az európai megjelenés (beleértve az Egyesült Királyságot) szeptember 20-a, Franciaországban 23-a, míg ezt megelőzően Észak-Amerikában már 17-én, két nappal a közelgő amerikai turné előtt.

11 vadonatúj dal: 1. Black Cat Bone, 2. Everything But The Squeal, 3. Sometimes The Brightest Light, Comes From The Darkest Place, 4. Born Under A Good Sign, 5. The Girl In The Furskin Rug, 6. When The Trap Clicks Shut Behind Us, 7. Ain't No Prayer In The Bible Can Save Me Now, 8. Just Another Pawn In Your Game, 9. From The Oyster Comes The Pearl, 10. Swan Song, 11. Litany For The Faithful

A normális CD mellett deluxe verzió is kiadásra kerül bónusz nótákkal, valamint dupla vinylen is elérhető lesz a bakelitek elkötelettjei számára. Egy közelmúltben készített interjú kapcsán kiderül, hogy napjainkban Hussey-hoz a bemutatkozó Gods Own Medicine áll meglehetősen közel, így okkal reménykedhetünk a régi felállást is ideszámítva egy kiváló albumra. Öt esztendeje a The Mission utolsó turnéján Budapestet is útba ejtette, reméljük visszatérnek ismét hozzánk a "Legfényesebb fénnyel".

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 07. 15. - 10:16 | © szerzőség: Gelka