Jonathan Bree (NZ)

Helyszín: 
Budapest - Instant(Akácfa utca 51.)
Időpont: 
2023. április 27., 19:30
Fellépők: 
Jonathan Bree (NZ)

Az új-zélandi producer és zenész Jonathan Bree leginkább pop filmes stílusáról ismert. Bree mély baritonja és zenei hangszerelése - amelyek gyakran tartalmaznak vonósokat és kamarahangszereket, mint a celeste, hárfa és timpani - olyan klasszikus előadóktól merítenek ihletet, mint Lee Hazlewood és Serge Gainsbourg, de valami teljesen sajátos módon születnek újjá.

Esemény + infó

A Dürer Kert és a New beat bemutatja:
2023. Április 27. - csütörtök
Instant-Fogas Komplexum
Kapunyitás: 19:30
Jonathan Bree (New Zeland)
https://www.jonathanbreemusic.com/
https://www.facebook.com/jonathanbree666/
https://www.instagram.com/jonathanbree666/
+ support
Jegyek:
https://tixa.hu/jonathan_bree_instant
3000 HUF - Early Bird
3500 HUF - Limited pre-sale
4500 HUF - Normál

A világszerte tartott turnék révén kultikus rajongótáborra szert tevő Bree névtelen, maszkos személyisége élő koncertjein is érvényesül, ahol ő és zenekara kifejezetten az egyes dalokhoz készített filmszerű vetítések hátterében játszik, miközben két táncos túlvilági koreográfiát mutat be.

Bree 2023-as, Pre-Code Hollywood című albumának mennyei nyitóhangjai egy olyan komplex hangzásvilágba repítik a hallgatót, amely egy letűnt korszak klasszikus popzenéjét ünnepli, miközben az avantgárddal kísérletezik, méghozzá kifejezetten modern módon. Ötödik albuma olyan nosztalgikus bájt áraszt, amely egy John Hughes-film soundtrackjére emlékeztet.