Fekete Hullám II.

Legszebb kamaszkorom játszótere Tatabánya. A fogalommá vált Puskin, a szürreális Csemői 100 kisfröccse, az első komoly szerelemé és nagy barátságoké úgy szintén. A város újra éledezik; már nemcsak szórvány DM klubok ütik fel fejüket. Immár második alkalommal fodrozódik sötét hullám a Vértes lábait nyaldosva. Alább a hivatalos program április 14-éről.

Folytatódik a fekete hullámzás, ezúttal fõleg a dark alter, klasszikus darkwave felé, de lesz new wave, EBM és industrial kikacsintás is.

Fellépők:
GUNMAKER

A Gunmaker nevű formációt 2013-ban indította útjára Erdei "Headfield" János és Gunhead.
2015-ben jelent meg az első lemezük az Advoxya recordsnál (Headmaker), amely még nöi vokálokkal lett elkèszítve.
2017-ben jelent meg második lemezük Daymaker címmel, amin már Mr.Headfield vokálozik.
Az albumot Rob Dust producerrel közösen készítette a csapat.
Zenéjükben keveredik a 80-as évekbeli electro hangzás a vaskos gitár riffekkel.
A zenekar javarészt külföldön lép fel. Bejárták már Európa számos nagyvárosát, így játszottak már Madridban, Berlinben, Bécsben....stb.

iON PROJEKT

Az iON projekt nevű formáció egy 2012-ben alakult magyar, nyílt elektronikus zenei kezdeményezés, melyhez zeneszerzők, szövegírók, előadók is csatlakozhatnak, annak érdekében, hogy a közös munkából születendő zene mondanivalója hiteles, hangzásvilágban egyedi és változatos legyen, ám mégis a fő irányvonalat, a szintipopot képviselje. Kulcs a folytonos változás, a dinamizmus, a kreatív ötletek, a hangzásban teljesen új elképzelések, melyet minden zenész magával „hoz”. Bárki csatlakozhat a projekthez, aki a műfajban tevékenykedik! Minden zenész saját stílusából adódóan valami különlegeset, eredetit ad az alapokhoz, így a közreműködők egyfajta alkotóelemként is funkcionálnak. Innen ered a név is… iON! A '90-es évek stílusa és zenei műfaja határozza meg a zenénk alapvető vonásait. A Depeche Mode, Alphaville, Camouflage, Kraftwerk és magyar vonatkozásban a Bonanza Banzai tett ránk motiváló hatást. 2017 januárra készült el az iON első, saját szerzeményekből összeállított EP kiadványa 1st címmel. Jelenleg már a következő albumon dolgozunk, amellyel a tervek szerint már túllépnénk az EP kereteit. A dalokat természetesen élőben is bemutatjuk egy-egy fellépésen, hiszen a legfontosabb, hogy veletek közösen jól érezzük magunkat! | Website: ionprojekt.hu

Az este szelektora: TÓTH KRISZTIÁN, akit a környékbeliek főleg a 20 éves tatabányai DM klub alapító/szervezőjeként ismerhetnek. Stílus: dark/goth és annak minden ága

Belépő: 1200 HUF

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 03. 29. - 04:05 | © szerzőség: Gelka