Krampusz Tribal Market

Ördögien jó hangulattal várunk titeket újra, de most virgács helyett a Tribal Market kincsei várnak rád!
A már hagyományosan minden évben megrendezett karácsonyi vásárunkat idén is megtartjuk, ha az aktuális körülmények is lehetővé teszik.
Idén újabb lépést teszük naggyá válásunk felé, hiszen csatlakozott hozzánk a Memento Mori Egyesület is, akik által a krampuszkodás még izgalmasabb vizek felé hajt minket, mint zenei és képzőművészeti vonalon is.

Az eseményben bővebb információ helyszínről, dátumról.

Zenei vonalon: napközben szeretett barátaink és a kis törzsünk mondhatni már állandó eklektikus dallomokat játszó tagjai: Booshanka és Dorombal lesz, őket követi a minimál elektronika mestere Marco Mentale , és hogy a katarzis élményünk is meglegyen LivingTotem teszi fel ördögien hangzó ütemeit, amit Gelka sötétebb hanghullámai zárnak majd az est végéig.

Az alkotók közül is  csatlakoznak hozzánk, ők pedig:
NootkaMenura, The Flying Heads, Nympha Jewellery , Wild Iris , AZE art, Barka Jewelry,  Suzanne Kobela Illustration, Memento Mori, NADRA textile, Tomaleti, Illatékszer Kiállítóterem, Anemoona, Plutopian Tribe, Psy Dog Design, SziszaTóth • HuruHuru hajbatoll, Vándorbolt, Fridea, MUkiellő, Zwana Modular Design, Botond Bács dorombkészítő, Nalini, Nearnia, Kay Roy - Vayaro Art és Lucyra Világa, badka, ODU Jewelry és Vakesa - füvek és javas kencék, Triptogram, LunamiArt, Space Druid, Ishtara, Kamala Kaftan, PitCutter, MAD ERA fool of life, A Manóba gyógynövény és életmód műhely, My Poppinz, Coolgear Steampunk

( a vásárra alkotóként jelentkezni nem lehet!)
A belépés ingyenes, állat és gyermekbarát esemény. A helyszínen tudtok enni inni, gyertek korán, maradjatok végig és töltsük fel egymást boldogsággal!
Az esemény a jelenlegi vírus helyzet kapcsán változhat, de fő a pozitív hozzállás, és a felelősség vállalás.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 10. 27. - 06:23 | © szerzőség: Memento Mori