Audra: Going To The Theatre

- Színházjegyre várva -

Bár, az amerikai duót nem merném teljesen Deathrocknak nevezni, mégis ebbe a stílusba illik a legjobban, a hangulata alapján. Az első Audra lemez is figyelemreméltó alkotás volt, ez viszont szerintem sokkal jobb! A lassú, és középtempós szerzemények kétség kívül hatalmas hangulattal bírnak!

A lemez teljesen gitárközpontú, elektromos és akusztikus gitárt egyaránt használnak… A dalok hihetetlen precizitással lettek összerakva, sehol egy hiba, sehol egy üresjárat, vagy unalmas rész! Gothic, és Deathrock melódiák ügyesen olvadnak össze, egy depressziós néhol a Bauhausra emlékeztető hangulatot kreálva.
Nagy kedvencem a nyitó Midnight Moon Swing, a maga vonszolós hangulatával az album egyik legkeményebb száma. Az ezt követő tételek sem sokkal maradnak le a kezdő kompozíció mögött, mindegyikről csak pozitívumot tudok említeni. Azoknál a daloknál, melyekben az akusztikus gitár használatát helyezték előtérbe, némi „neofolk” jelleg is megfigyelhető. Ha elsőre nem nyer meg a lemez magának, majd a 10. meghallgatásnál értékelni fogod!

(10/10)   Kiadó és honlap: Projekt records, Audra


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 04. 05. - 18:08 | © szerzőség: Őszentsége