Gematos Araxnes

 
Mint egy termetes tarantula az ágy alól, a semmiből jelent meg a Gematos Araxnes (asszem "Tele vagyok pókokkal, ember!) 2019-ben Athén underground színterén. Szintipánkkal megalapozva finomra szőtt álmait szalagos kazettán jelentette meg a kis punk Eisodos Kindynou lébölnél, tavaly ezt követte ugyanazzal a pókokkal teleszórt fekete-sárga dizájnnal bakeliten (Geheimnis Records). 
 
Araknofóbia a köbön tehát, ezzel a névvel nem tudom, merre mennek tovább, bár nagy Adrian Tchaikovsky rajongó lévén ha az Idő gyermekeit nézzük, hát a kis ugrópókok evolúciója is második vaskos kötetet kívánt... A háromtagú laza brigád nyilván nem merészkedik ekkora szépirodalmi ív megugrására. Mutant wave és spiderpunk, nyomokban táncparkettes elektronikus testzenei ritmusokkal - pogó!
Egy mukkot sem értek görögül sajnos, a feldolgozás T.W.O.D (Tartályhulladék visszaszerzési és ártalmatlanítási program) klasszikusáról sem tudom így megmondani, vajon szöröslábú kis pajtásainkra aktualizálták a témát? Akár igen, akár nem, a Gematos Araxnes korongja házibulik kedvelt talpalávalója lehet. 
 

A teljes album meghallgatása itt és itt.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 01. 20. - 08:35 | © szerzőség: Gelka