Zombina and The Skeletones - Új album

A liverpooli horror rock formáció 1998 óta tevékenykedik.  Még az iskolában találkozott az énekesnő, Zombina és Doc Horror, a két 'állandó' tag. Eleinte The Deformed néven alapítottak bandát, és zenéjükre már akkor is nagy hatást gyakorolt a Halloween, a horror vagy épp az ’50-es évek rock’n’rollja. Egy demójuk született.

Később Zombina and The Skeletones-ként alkottak tovább, amivel hamar kialakították erős B-Movie inspirálta horror témájukat. Ez már erősen reflektált a The Misfits és a The Cramps korai próbálkozásaira.

2005-től indult el leginkább karrierjük. Turnéztak a The Damneddel, a The Misfits-szel és a The Meteors-szal is. 2006-ban felléptek a finnországi Lumous Gothic  Festivalon és a Wave-Gotik-Treffenen. Négyszer jártak a brit Whitby Gothic Weekenden. Öt nagyalbumuk született 2008-ig, s további hat középlemez.     

2012-ben, 2013-ban is jelent meg EP-jük (That Doll Just Tried To Kill Me és a Meet The Beat Bats című), s úgy tűnik, folytatják a ritmust. A banda új albumot ad ki Charnel House Rock címen, ami 2014. március 3-ától vásárolható meg. Addig is bandcamp-oldalukon meghallgathatjuk fentebb egyik új számukat az albumról.

(A számcím igencsak emlékeztet egy 1958-as felvételre:)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 12. 28. - 20:54 | © szerzőség: Timi