The Monsters

A The Monsters egy 3 tagú zenekar, amely 1986-ban alakult Bernben, Svájc fővárosában. A hangzásuk a 60-as évek garage punkja, a vad tinédzser trash rockabilly és a primitív rock’n’roll és black metal boogie elmosódott keveréke. 187%-ban nincs MTV, és a top 100 szar! Ez egyszerű One-Riff-Trash-Rock.

A számtalan svájci fellépés mellett a Monsters kiterjedt turnézott Európában, beleértve Németországot, Franciaországot, Hollandiát, Belgiumot, Olaszországot, Ausztriát, Angliát, Dániát, Svédországot, Norvégiát, Oroszországot és Spanyolországot és még sok mást. Bejárták Argentínát, Brazíliát, Vietnamot, Tajvant, Japánt, az USA-t és Mexikót. A The Monsters egy remek élőzenekar, amely minden színpadot leéget. Ugyanazon a számlán voltak olyan szereplőkkel, mint a Guitar Wolf, a The Monks, a The Sonics, a Ty Segall, a Black Lips és még sok más. Játszottak olyan helyszíneken/fesztiválokon, mint a CBGBs (USA) vagy a Le Guess Who Festival (NL), valamint számtalan barkácsoló punk hole.

Az évek során a The Monsters 10 albumot rögzített. Rengeteg kislemez és EP, és számtalan válogatáson jelent meg. A „Youth Against Nature” című nagylemezt a ma már híres Toe Rag Studiosban (London) rögzítette Liam Watson. Az „I See Dead People”-hez 1000 darabos puzzle, füzet, matrica és gomb került. „Garage Punk Vol. Az 1” egy dupla nagylemez 20 év szeméttel. A legújabb felvétel a „You’re Class, I’m Trash”, megjelenési dátuma 2021. november közepe. Az LP a Sounds Of Subterranián (DE) és a Slovenly Recordsnál (USA) is megjelenik svájci-német változatban.

A Monsters a svájci Voodoorhythm Recordsnál jelenik meg. A Voodoorhythm-et Beat-Man irányítja, aki a The Monsters énekese és gitárosa. A Beat-Man más projektekben is játszott – és játszik –, mint például a Lightning Beat-Man, a Reverend Beat-Man, a Die Zorros és még néhány más projektben.

"Látni kell őket élőben, a színpadon... szétrobbantják az agyadat a láncfűrészes mészárlássaé dúsított garázspunkjukkal és primitív egyriff rock’n’roll szemetükkel!"

További infók az A38 oldalán.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2023. 05. 08. - 23:07 | © szerzőség: Deathrock.hu