Astrovamps: Manifesto MCD

- manifeszkó -

A legendás L.A.-i banda „Amerikan Gothick” albuma nem a szívem csücske, annak ellenére, hogy sok jó dalt találhatunk rajta, de sok a csapnivaló is. A zenekar már jóval előtte létezett, a „Manifesto” egy kedvcsináló kislemez volt az album előtt, rajta 4 dallal.

A nyitó Zombie Dance kellemesen könnyed kissé rockos tétele nagyon jó dal, itt még kevesebb a szintetizátor, és a hangzás sem olyan steril, valamint a korai bandák hangulatát idézi. Az ezt követő Transylvania hamisíthatatlan deathrock nóta, nagyon eltalált kísérteties témával. Itt nem kevés horrorpunk hatást is érezni, bár mára már a zenekar nagyobb teret engedett e stílusnak zenéjében. Lassan indul a Lament Of Undead, egy igazán vészjosló atmoszférával kísérve, zeneileg a korai Christian Death és Mephisto Walz emlékének fejet hajtva. Az utolsó dal, az One Million Eyes kissé gyorsabb pályán halad, ez a kiadvány legsebesebb dala, egyszerű, ám mégis meggyőző dallamszerkezetével.
Szóval, jó ez a négy nóta - egyébként, a Transylvania, és a Lament Of Undead fent van a nagylemezen is, de kissé más formában.


 

(10/9)     Kiadó és honlap: Dark Dimension, Astrovamps


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 04. 05. - 17:58 | © szerzőség: Őszentsége