Catholic Spit: The Devil’s Pact

A Catholic Spit egy dél kaliforniai hatosfogat, 2012-ben tűntek fel, 250 példányos vinyljükre fogékony volt a közönség, az "I'm Your God Now / Die Alone EP"-t hamar elkapkodták.

Az ezt követő "A Pact With Devil" nem változtatott a sikerrecepten, és nem utolsósorban ragaszkodva a bakelit formátumhoz kerül terítésre a Bad Touch Records révén. Ez azért sem meglepő, mert a Catholic Spit egyik tagja a kiadó alapítója, hardcore, punk és a deathrock műfajában segítenek formába önteni a helyi szcéna első szárnycsapásait.
A szóban forgó death punk / deathrock Catholic Spit lemeze nem sok szusszanásnyi időt hagy a hallgatónak, végigzúzzák a hét nótát, leginkább a Scarlet's Remains és a Fangs on Fur vadászösvényét követve. Bár a bariton gitár finoman fűszerez, érdekes alaphangulatot teremt, azért nem mondhatnám, hogy  őrülten egyedi csapatról lenne szó. A darálós-végigkiabálós ének leginkább  a szimplapánk hangulat irányába vezet, de nagyon fiatal még náluk az idő, érdemes lesz követni, merre haladnak tovább. Addig is döntse el mindenki maga: 


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 01. 03. - 09:50 | © szerzőség: Gelka