Christian Death: The Iron Mask 2015.

Az 1985-ös Ashes album amerikai turnéja után Rozz Williams kiszállt a Christian Death-ből, az ellenséges viszony Valorral már nem folytatható. Elképzelései szerint Sin and Sacrifice néven folytatja tovább, bár a későbbiek során a Shadow Projekt lényegesen ismertebb megnyilvánulási formájává válik.

Az Iron Mask LP 1992-ben Rozz Williams visszatérése a Christian Death név "alá", de közel sem Valor Kand kebelére. Feleségével, Eva O-val rögzítik az The Iron Mask-ot az akkor patinás Cleopatra Records gondnoksága alatt. Novum a Skeleton Kiss és egy Gary Numan feldolgozás, a Down In The Park - annak is koncert verziója. A nagy klasszikusok gyűjtőkorongja ez: "Spiritual Cramp," "Figurative Theatre," "Desperate Hell," "Death Wish," "Luxury of Tears," "Sleep Walk" és "Cervix Couch". Mindez ütősebben, újrakevert formában, ami a kilencvenes évek elején üdítően minőségi formában került a rajongók birtokába először bakelit formájában.
A Cleopatra Records idén a nyári hőségben gondolt egyet, így újabb stúdiós munkák révén a most elvárható igények szerint feljavítva ismét kiadta a "vasálarcot", ami kék bakelit formájában is tartogat meglepetést, a digitális verzión öt ínyencfalattal is tálalva. Mindezt végighallgatni és rendelni is lehet az alábbiakban:


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2015. 08. 29. - 06:24 | © szerzőség: Gelka