KatzKab: Objet N ° 1

Viszlát Katzenjammer Kabarett, hello KatzKab!
Mr. Guillotine (basszus) és Klischee (zongora és szintetizátor) anno nem volt sikertelen a Másnapos Kabaréban, igen jó muzsikát hoztak össze, interjút és recenziót is közöltünk , a „Gemini Girly Song” pedig csomószor pörgött a Batcave! bulijainkon. A KatzKab három új jövevénnyel gazdagította az „elektro punk kabaré”-ként aposztrofált duót, a stílus maradt, kicsit bővebben adagolt new-wave fröccsel megborítva, Viktor B. személyében pedig karizma és tuning került a z immár ötösfogat sebesen pörgő kerekeibe.


Jó koktélt kevertek az Objet N ° 1 tizenegy szerzeményével, hamisítatlan régi batcave-hangulat, poszt punk gitárok, Amanda Palmert idéző ének, „gótikus jazz” és minimál-szintifüggöny – a francia akcentussal kellemes kabaré hangulatba ágyazva . Kirobbanó energia: Párizst, Brüsszelt és Berlint már meghódították a koncerttermekben, jó volna ha valahol közelebb is tetten érhetőek lennének, egy bécsi kiruccanást mindenképpen megérne.
Számlista: Miracles, The Baron Samedi's End, Harold and the Body, Sinking, Let's Burn Them, Boliw, The Silent Guest, Voodoo Catwalk, Interlude, Lithopedion Boy, Chopped Off

Kapcsolódó link: http://www.katzkab.com/


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 04. 28. - 11:15 | © szerzőség: Gelka