John Lydon Spoken World

A legenda és ikon John Lydon egy 45 állomásos brit turné során beszél majd arról, hogyan látja az életet, valamint egyedülálló és rendkívüli karrierjéről. A 2024 tavaszán "I Could Be Wrong, I Could Be Right" címmel megrendezésre kerülő koncertek Anglia, Skócia és Wales minden részét bejárják.

Lydon a Sex Pistolsról, a Public Image Limitedről (PiL), a művészetéről és az élettörténetéről fog gondolkodni a kötetlen beszélgetések és a közönség kérdései során. A turné 2024 májusában kezdődik és 2024 júniusában ér véget, a jegyek árusítása június 2-án, pénteken 10 órakor kezdődik. VIP meet & greet csomagok is kaphatók lesznek.

Johnny Rotten ikon, forradalmár és halhatatlan: a Sex Pistols frontembereként és szövegírójaként megváltoztatta a zene arculatát, és kulturális forradalmat indított el. Olyan földrengést okozott, amely végérvényesen megváltoztatta a zenét. A Public Image Ltd-ben eltöltött figyelemre méltó évei alatt következetesen feszegette a határokat, és még mindig a kihívásokat keresi.

Lydon íróként két bestseller memoárkötetet írt: a felháborító "Rotten: No Irish, No Blacks, No Dogs" és a nevetségesen szórakoztató és kompromisszummentes "Anger Is An Energy: Az életem cenzúrázatlanul". Most második spoken word turnéjára indul, ahol a rajongók testközelből hallhatják történeteit. John ma nyilatkozott a közelgő koncertekről: "Lehet, hogy sz*r vagyok. Lehetnék sz*r. Balkezes vagyok."

forrás és dátumok


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2023. 06. 08. - 06:28 | © szerzőség: Deathrock.hu