Trepaneringsritualen | Veil The World

"All seals have been broken" hirdeti egy démoni hang a Veil The World címadó számában, és ez valami félelmetesen nyilvánvaló a enei körítéssel összhangban. A Veil The World-ön a Trepaneringsritualen a lidérces hangulatoktól a tomboló halálénekekig váltogatja a hús-vér emberek közelgő végét ünneplő énekeket. A Veil the World - amely eredetileg 2011-ben jelent meg egy nagyon limitált és ultraszép dobozban a Kosci Tapes gondozásában - félúton van a T x R x P korábbi, atmoszférikusabb munkái és a későbbi anyag zsigeri agressziója között.

A Trepaneringsritualen a vallás, a mágia és a tudat rejtett birodalmainak témáit járja körül, zeneileg a rituális ambient és a death industrial régi iskolájából merítve. Néha ritmikus és forrongó, máskor a sivárság kúszó érzésével szivárog előre, és a végidők komor, de hipnotikus vízióit idézi meg.

T x R x P  vinyl kiadása, amely eredetileg 2011-ben jelent meg, a 2015-ös CD-kiadás óta nem kapható. Most először bakeliten, Thomas Ekelund (ᚦᛟᚦ ᚷᛁᚷ | Nullvoid) új grafikájával. Ltd x 500 példányban, csontfehér, 180g-os vinylre. A kereslet miatt a CD kiadást is újra kiadjuk digipakban, az új 2021-es artworkkel. (Cold Spring hírlevél)

 


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 10. 27. - 18:33 | © szerzőség: Neofolk.hu