Ens Imperfectissimum

Az egész részei vagyunk. Ahogy fent van, úgy van lent is, és ahogy az egyik oldalon van, úgy van a másikon is. Nincsenek olyan érintőleges felosztások, mint amilyeneket az okkidentalizmus javasol. Újraértelmezések, jelenések, tapasztalatok, elementálok, tapasztalatok, istenségek, élők és holtak vagyunk. Nem létezik a halál minden előtt? A halál nem az életből születik?

Ez a mű az „Illuminate E Aelimitate” című első album folytatása, amelynek témája a halottakkal való kapcsolatfelvétel volt nyugati, afrikai és keleti szemszögből. Ebből az alkalomból a második mű fő témája az anyagi életből az asztrális életbe való átmenet, amikor földi időnk véget ér. Ehhez elengedhetetlen volt különböző rituálék elvégzése, tele vizualizációkkal és gnózisokkal, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést az asztrális világ rejtett részeihez, ahol ez megengedett, mivel még mindig anyagból állunk, és lehetetlen számunkra, hogy a földi halál küszöbén túlra lépjünk.

A nekroglosszolália, a harangok, kenglinek, halotti sípok és mantrák, valamint néhány, közvetlenül a sírokból vett hang segítségével, amelyek az élő halál apró pillantásait rögzítik. És persze: Csonthangok. (forrás: a zenekar bandcamp oldala)

 


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2024. 05. 11. - 05:32 | © szerzőség: Neofolk.hu