London After Midnight | Live

London After Midnight | Live From Isolation 2021.

A 90-es évek elején nagyjából szőnyegbombázásként hatott a sötét színtéren a Selected Scenes from the End of the World album megjelenése, azonnal kőbe véste a London After Midnight nevét. Alapvetően kevés plusz munkával (3 soralbumot jegyeznek) egészen jól el is vannak - követték az "eldritch-i receptet".

E fenti körülménynek köszönhetően túlzott tiszteletet nem érzek a banda iránt, mindezt mélyítette, hogy élőben igazán jó koncertet sem tudnak produkálni, szerintem nem igazán jó zenészek. Mindezt fejeli a frontember Brennan vörösbe mártott politikai agitációja - a 2007-es Violent Acts of Beauty zűrzavaros vizuálja engem a koncertterem elhagyására sarkallt 2008-ban az AGRA Hall-ból.
Mindezektől függetlenül a LAM népszerűsége töretlen és kultikus státuszú, ezt néha fent kell tartani valamivel. Öröm lehet a rajongótábornak, hogy a járványhelyzetben aktivizálódó művészek sorát a London After Midnight is gazdagítja. Miközben az új stúdiólemez készül (Oddities Too), a Darkride Records januárban megjelentette Live From Isolation címen koncertalbum-kiadását. Tartalmaz hat ritka rádió-promó felvételt is, ami a zenekar alakulása óta nem volt publikálva.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2021. 03. 09. - 08:55 | © szerzőség: Gelka