Nekromantika + Nulladik Változat

Helyszín: 
Budapest - Rocktogon(VI., Mozsár u. 9.)
Időpont: 
2017. május 20., 21:00
Fellépők: 
Nekromantika

Az eseményhez csatlakozhatsz itt, kérjük oszd meg, hívd el ismerőseidet!

A márciusi Nekromantika igazán jól sikerült - élteti bennünk a reményt, hogy van értelme folytatni. Régi ismerősként üdvözölhetjük fellépőként a Nulladik Változatot és az Ultranoire-t. A szelektorok a Nekromantika szellemében kísértenek, elsősorban a "régi iskola" előtt hódolva, de vargabetüket írunk le a deathrock, mediaeval, industrial és a neofolk irányába is. Az est felvezetésében a Death in June 2014-es koncertjének felvétele kerül levetítésre.

fellép:
Nulladik Változat
A Nulladik Változat egy 1989-ben alakult magyar alternatív, dark rock, illetve folk-rock együttes. A rendszerváltást követő underground zenei élet olyan szereplői mellett létezett és koncertezett különféle klubokban és fesztiválokon a zenekar, mint a The Perfect Name, a Vágtázó Halottkémek, a Sziámi, a Kispál és a Borz és a Pál Utcai Fiúk.
Ultranoire
A szintipop revival hazánkat sem kerülte el, az elmúlt pár évben egyre nő a klasszikus nyolcvanas évekbeli hangzásokhoz bátran visszanyúló, és azokat mai felfogásban újrateremtő formációk száma. Közéjük tartozik a 2014-ben alakult Ultranoire duóis, amely mint a neve is jelzi, a sötétebbik oldaláról fogja meg a vintage szintipopot.
After / szelektorok: Gelka (gothic.hu) Lamastu (deathrock.hu), SzombatBáró + vendég
koncertfilm: Death in June - Live in Dresden 2014
Be: 800 Ft