Planetdamage | Relapse Protocol

“Első könyvemet, a Damage Reportot arról írtam, hogy “miként képzeltük el a jövőt és mi lett helyette”. Ez a közvetlen folyatatása arról, hogy hogyan nem tudjuk kezelni az előttünk lévő szabadság- és lehetőségfokokat. Elnyomó politikai rendszerek, egyre komplexebb lét- és gazdasági mechanizmusok és saját hibás viselkedésünk egyaránt tehetnek arról, hogy képtelenek az egyesült emberi faj előrelépni. Az album egy dühös emlékeztetője 2020-nak: arról, hogy hol vagyunk és hogy hol nem kellene lennünk egyáltalán.”

Bari Máriusz, ismertebb nevén Damage a hazai cyberpunk és ipari szubkultúrák prominens alakja, LD50, The Dose vagy Damage Report projektjei számos helyre gyökereztették el az underground zenéket országhatáron belül és kívül egyaránt. Produceri vonalon öt éve mozog, munkáját öt kislemez és több remix fémjelzi. Dolgozott már együtt olyan hazai nagyobb nevekkel, mint a Black Nail Cabaret vagy a First Aid 4 Souls és olyan ipari nevek remixelték a számait, mint a Haujobb, a Leaether Strip vagy az Attrition.

November 13-án jelentkezik 40 perces kísérővideóval kísérve a cyberpunk album, augusztusban ebből az ipari-breakbeat-technoid anyagból már kaphatott ízelítőt az, aki ellátogatott a nyári Fekete Zajra. A Relapse Protocol témái az elnyomás, tömegmanipuláció, megfigyelés, közösségi média és az emberek technológiával szembeni tehetetlensége. Az amerikai Black Pill Red Pill kiadó gondozásában, a Killing Jokeból és az Implantból is ismert Reza Udhin masterelésével, Besenczy Richárd artworkjével válik teljessé az anyag, hamarosan fogyasztható!

https://www.planetdamage.com/music/
https://planetdamage.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/planetdamage

koncertfotó: InfiniteBeat

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 10. 25. - 04:07 | © szerzőség: Gothic.hu