Second Still

Éppen sűrű amerikai turnéját tolja a Second Still, ez a varázslatos trió az Angyalok Városából. Kevesen tudnak elsőre ennyire megfogni a múltidézéssel: a 80-as évek hangulata annyira átüt a címadó korongon, hogy az már lehengerlő.

Természetesen kikerülhetetlen jelzőként itt kell az elején állnia, hogy ez "mennyire szúzis már"! Hát ezen hamar túl lehet lendülni, hiszen a sziú nagymamát szinte mindannyiunk imádja, de valljuk be, már nem túl sokat hallunk felőle. Nem mellékesen a Cocteau Twins és az X-Mal Deutschland is tiszteletét teszi az árnyak közül - amolyan "4AD életérzés", ami piszkosul  kellemes. (javaslom ezt a 40 perces felvételt megtekintésre)
A 2016-os Early Forms még kifent fogakkal rendezi egybe a négy szerzeményét, vadóc előjátékaként a tavaly áprilisi Second Still-nek. A nyolc nótát tartalmazó anyagon már irányba fésülten, egységesen sorakoznak a hibátlan gyöngyszemek. Utoljára a Savages debütálásánál örültem ennyire az első hallgatás alatt - de nyugodtan pörgethető oda-vissza az anyag, a mágia nem oszlik egyhamar. Back to the 80's!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 01. 08. - 07:24 | © szerzőség: Gelka