Fekete Lyuk látogatás

Sokunk kamaszkori dühöngője a Fekete Lyuk már réges-régen bezárt. Kevés annyira legendás underground klub létezett, mely évtizedek múltán is viszonyítási pont marad, szimbólum és emléktemető. Most lehetőség nyílik felszakítani a sebeket, lemenni a lélekvesztőbe. Alábbiakban a szervező közleménye, a hivatalos fészbuk esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/287949784988069/

Időpont:  2017. május 5. (péntek) 17.30- 19.30.

Még tavaly nyáron Fritz temetése kapcsán felvetettem két ötletet: a közös koszorút és egy emlékkoncertet a Lyukban. Előbbiből azóta a Fekete Lyuk búcsúalap született meg. S fájdalom, de éppen ápr. 25-én Isvan Madang Dudas temetésén vettünk részt.

https://www.facebook.com/groups/666805020142932/

Búcsúkoncert ott nem valósult meg. Azonban szerettem volna látni újra a Fekete Lyukat. Nyitva, nem csupán kívülről. Hosszas utánajárással, de elintéztem, hogy egy péntek délutánra kinyissák a régi klubot. Természetesen bérleti díjat kérnek a látogatásért. 15.000 Ft/ 2 óra. Azonban Nagy Gyula nagyvonalúságának köszönhetően mindez az összeg az ő adománya. INGYEN látogathatod meg a régi klubot.

Szabályok:
Tilos bent a Lyuk területén, továbbá előtte a köztéren szeszes italt, drogot fogyasztani. Dohányzás csak az utcán engedélyezett, bent tilos.
Kérem ezeket mindenki vegye majd figyelembe a helyszínen is! Aki gondolja, hogy jelentkezne önkéntes alapon rendezői feladatokra (fenti szabályok helyszíni betartásának felügyelete), kérem írjon privát üzenetet, hogy számíthatunk rá.
Aki pedig szeretne hozzájárulni a Fekete Lyuk búcsúalap továbbműködéséhez, a helyszínen tud adományt adni.
Várunk szeretettel! Gyula Nagynak pedig köszönjük a látogatás anyagi támogatását!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2017. 04. 29. - 05:53 | © szerzőség: Gelka