ikz.hu | Podkazt 47 Gelka

Most már teljesen biztos, hogy életre kelt a Podkazt sorozatunk! Peter Bernath míves összeállítása után rögtön két újabb résznek örülhetünk és ezúttal nagyon messzire megyünk, izgalmas, ám kimerítő órák várnak ránk, öltözz melegen és feketébe!

Eddig sem csináltunk titkot belőle, hogy legalább annyira felvillanyoznak bennünket bizonyos gitárzenék, olyan zenei szubkultúrák, amelyek meglehetősen távol állnak az általunk általában fókuszba helyezett, bulikon játszott elektronikus muzsikák világától. A vasárnapi C+C Sessions sorozatban is készült nem egy egyéb vizeken kalandozó összeállítás részünkről, a Podkazt szériában pedig hosszú idő után újra hasonló felfogásban készült összeállítást hallhattok.

Az aktuális fejezet elkövetője nem más mint a hazai gothic körök egyik emblematikus és elnyűhetetlen figurája, akit mindenki Gelka-ként ismer elsősorban... "Jelen szett elsősorban egy átfogóbb, a múltból a jelenig ívelő műsornak készült, végül nem így alakult, mert a „most” termésében túrva sokan követeltek helyet a „goth panoptikum” rovására – mutatva a műfaj erejét, sokszínűségét is, mindemellett pedig számomra élvezetet az elkalandozások terén."

A meghallgatható podkazt és további részletek az ikz.hu-n:

http://ikz.hu/podkazt/item/podkazt-47-gelka

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 09. 13. - 06:14 | © szerzőség: Gelka