The Cure | Lodz MultiCam

A The Cure rajongók százai adtak videókat és fényképeket egy lengyel rajongó projektjébe, hogy 2016 októberében összezúzzák a zenekar koncertjének hatalmas amatőr multicamját Lengyelországban - és most a közel 3 órás filmet kínálják online nézésre és ingyenes letöltésre a fanatikusok számára.

A projekt a thecure.pl lengyel fansite készítőinek köszönhető, amely egy hónappal ezelőtt kiadta a befejezett filmet. Azóta  közel 10 000 alkalommal töltötték le. Mostantól online is megtekinthető.
A szervezők szerint a cél az volt, hogy a lehető legjobb minőségű hangot és videót összegyűjtsék, és így több mint 350 GB felvételt gereblyéztek össze, beleértve a telefonklipeket blu-ray és 4K minőségű fájlokból. Ehhez megszerezték a koncert hangsávját, hogy ezt a felvételt felhasználhassák.
Az erőfeszítések eredményeképpen a 31 dalos, 2 óra + 43 perces koncert teljes dokumentumát készítették el - amelyet különféle videoformátumokban tölthetünk le, beleértve a HD-t is, a weboldalukról, vagy az alábbiakban.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 02. 16. - 07:54 | © szerzőség: Gelka