United Gods | Metamorphosis of Pan

A United Gods évtizedes múltra visszatekintő zenekar. Volt lehetőségünk már együttműködni a Gothic.hu és a Memento Mori szervezésében is velük. Figyelemreméltó új munkájuk a közelmúltban jelent meg. Néhány modatos ajánló az egyik tagtól alább.

Bandcampen elérhető a legújabb, "Metmorphosis of Pan" című albumunk. Pan, Hermésznek, a mágia atyjának fia, a zene és tánc eksztázisának jelképe. Így az albumban is megpróbáltunk ehhez megfelelő hangulatot teremteni, azaz egy, a zaj, fluktuáló ritmusok, feszes dallamok és viharerejű ének által kifeszített audioperceptuális tér bontakozik ki a transcendens irányába az album hallgatása során. De, nem csak ezoterikus tematikákat érint az album, hiszen a Ministry által is kedvelten idézgetett William S. Burroghs hívatkozások, középkori szerelmes szabadvers ill. kemény társadalomkritika is feltűnik az albumban.
Zeneileg a klasszikus elektro-indusztriál zajosabb iránya - Skinny Puppy, persze :), akár dubstepnek is nevezhető bonyolult ritmika, és ambientes hangulatok váltogatják egymást.
Koncert szervezés alatt van, ha valaki ismer egy lelkes, fénytechnika iránt érdeklődő embert, kérem jelezze nekem! Ne habozzatok, bízzunk közösségünk erejében!

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2016. 10. 15. - 05:37 | © szerzőség: Gelka