Slim Cessna's Auto Club

Helyszín: 
Budapest - A38 állóhajó(XI. Petőfi híd budai hídfő)
Időpont: 
2017. június 14., 20:00
Fellépők: 
Slim Cessna's Auto Club

A Wovenhand egykori zenésztársa vezette Slim Cessna's Auto Club alternatív countryt, bluest, folk-rockot, "gothic Americanát" és még ki tudja, mi mindent gyúr egészen különleges elegybe. Az együttes tavaly már adott egy nehezen felejthető, súlyos klubkoncertet az A38-on, idén pedig a hajó tetőteraszára tér vissza, egy újabb szuperintenzív fellépés erejéig.

https://www.a38.hu/hu/program/slim-cessna-s-auto-club-us-1

Nehéz együttest mondani, ami jobban megtestesíti az amerikai Közép-Nyugatot, mint a Slim Cessna's Auto Club. A névadó énekes-dalszerző-zenekarvezető Slim Cessna a nyolcvanas évek végén The Denver Gentlemen néven zenélt együtt az A38 Hajón szeptemberben szintén fellépő David Eugene Edwardsszel (azaz a későbbi Wovenhanddel), illetve Jeffrey-Paul Norlanderrel, aki a 16 Horsepowernek is tagja lett egy időre.

A mai napig Denverben alkotó Slim Cessna körül elképesztő mennyiségű zenész fordult meg az utóbbi huszonöt évben. De a zenekar jellegzetes irányvonala változatlan maradt: egészen különleges hangulatú, alternatív countryt, bluest, folk-rockot, "gothic Americanát", sötét okkultuzmust és fénylő szívű kereszténységet, pszichedéliát, puritanizmust, protestantizmust, frontier-romantikát, rock'n'rollt gyúr zseniális elegybe.

A SCAC fantasztikus, magukkal ragadó, nagyrészt saját készítésű hangszereken előadott koncertjei, a kristálytiszta vokálok, a stonerbe hajló gitárhangzással feldúsított akusztikus country (igen!), a himnikus hangvétellel előadott kocsmadalok minden alkalommal egészen különleges hangulatot teremtenek. Akik ott voltak a zenekar tavalyi A38-as koncertjén, már megbizonyosodhattak erről, valamint a tagok elképesztően intenzív színpadi jelenlétéről - másoknak pedig itt a tökéletes alkalom, hogy megtapasztalják.

Jegyár: 2500 Ft, elővételben: 2000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.