Swans

Helyszín: 
Budapest - A38 állóhajó(XI. Petőfi híd budai hídfő)
Időpont: 
2020. augusztus 16., 20:00
Fellépők: 
Swans
 
Két teltházas koncert és három év után újra az A38 Hajón a Swans! Michael Gira experimentális rockzenekara egy különleges vendég, a  hárfás-harmonikás-zongorista Baby Dee társaságában érkezik Budapestre.
 
A  turné középpontjába a Swans legújabb, „leaving meaning.” című lemeze  kerül, amelyen Gira és zenésztársai könnyed világban üdvözlik a  hallgatót a nyitódalokban, majd átvezetnek a zenekar védjegyévé váló,  hosszúra nyújtott, már-már félelmetes zajok mezejére.
 
Teljesen  megújult felállásban köszönthetjük újra Budapesten a formációt: ahogy a  zenekarvezető ígérte, 2017-ben majdnem teljes egészében feloszlott az  akkori felállás, és más zenészek (is) működtek közre az új album írásán  és rögzítésén, így a mostani turnén is. A „leaving meaning.” anyagán  több mint egy tucatnyi zenész játszott, a Swans koncertfelállása pedig  Gira másik zenekara, az Angels of Light tagjaiból, és további barátok  csatlakozásával vált teljessé. Ismerős és újonnan bemutatkozó zenészeket  egyaránt láthatunk majd a színpadon a kollektíva augusztusi koncertjén.