The Cure | Album és koncertek

A 2014-es év úgy tűnik a The Cure háza táján mozgalmasan kezdődik, ha igazak a hírek ebben az esztendőben több mindennek is örülhetnek a boglyafejűek.

Jótékonysági koncertről reppentek fel a hírek először, a "Teenage Cancer Trust" iránti érdeklődés akkora volt a londoni Royal Albert Hall-ban meghirdetett március 29-ei koncertre, hogy egy plusz napként a megelőző napon is színpadra állnak, erre korlátozott számban még rendelhető  jegy.
A zenekar tervei között szerepel a 2002 és 2011-ben adott "Trilogy" koncertek mintáján a The Top, The Head on the Door, és a Kiss Me Kiss Me Kiss Me albumok színpadra vitele, valamint annak koncert DVD kiadása is.
A végére maradt a legfontosabb hír: Robert Smith-ék bejelentették, idén megjelenik a 14. soralbumuk (a munkacím 4:14 Scream). A felvételeket még a 2008-as eléggé színtelennek sikeredett 4:13 Dream időszakában születtek, remélhetjük, hogy a friss anyag nem okoz ismét csalódást.
Hazai vizekre tupírozva, mégis a témánál maradva: február 15-én The Cure and Dark Wave Night az R33-ban, ahol a Pornography a Kiss Me, Kiss Me' albumot játssza el teljes egészében.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 02. 07. - 07:26 | © szerzőség: Gelka